Піцу люблять майже усі. Зараз ця страва є ледь не у кожному закладі України, але справжня домашня піца, особливо на листковому тісті, подарує неймовірний смак і допоможе потішити рідних чи гостей ароматною стравою.
Ця швидка у приготуванні страва стане також у пригоді, коли гості вже на порозі.
Для приготування піци на листковому тісті потрібні такі інгредієнти:
- 500 г листково-дріжджового тіста
- салямі нарізна
- 3 ст. л. кукурудзи
- 1 болгарський перець
- 3–4 ст. л. кетчупу
- 3 ст. л. крем-сиру
- твердий сир (кількість – за смаком)
- олія або вершкове масло для змащення дека духовки.
Інструкція приготування
1. Тісто викласти на рівну поверхню і дати повністю розморозитися.
2. Розкачати його до однакової товщини й нарізати на шматочки довільної форми.
3. Для соусу змішати кетчуп з крем-сиром у невеликій посудині.
4. Болгарський перець нарізати тонкими скибками, твердий сир натерти на крупній тертці.
1. Змастити деко олією або маслом.
2. Викласти на нього шматки тіста.
3. Кожен шматочок змастити соусом.
4. Додати начинку: салямі, перець, кукурудзу, тертий сир.
Випікати у духовці при температурі 180°C приблизно 20 хвилин.
Перед подачею піцу можна трохи остудити і насолоджуватися справжнім домашнім делікатесом, приготовленим власними руками.