• Головна
  • Домашня піца на листковому тісті: швидкий рецепт на кожен день
16:34, 9 серпня

Домашня піца на листковому тісті: швидкий рецепт на кожен день

Піца на листковому тісті, фото: ілюстративне, з відкритих джерел

Піца на листковому тісті, фото: ілюстративне, з відкритих джерел

Піцу люблять майже усі. Зараз ця страва є ледь не у кожному закладі України, але справжня домашня піца, особливо на листковому тісті, подарує неймовірний смак і допоможе потішити рідних чи гостей ароматною стравою. 

Ця швидка у приготуванні страва стане також у пригоді, коли гості вже на порозі.

Для приготування піци на листковому тісті потрібні такі інгредієнти:

  • 500 г листково-дріжджового тіста
  • салямі нарізна
  • 3 ст. л. кукурудзи
  • 1 болгарський перець
  • 3–4 ст. л. кетчупу
  • 3 ст. л. крем-сиру
  • твердий сир (кількість – за смаком)
  • олія або вершкове масло для змащення дека духовки.

Інструкція приготування 

1. Тісто викласти на рівну поверхню і дати повністю розморозитися.

2. Розкачати його до однакової товщини й нарізати на шматочки довільної форми.

3. Для соусу змішати кетчуп з крем-сиром у невеликій посудині.

4. Болгарський перець нарізати тонкими скибками, твердий сир натерти на крупній тертці.

Формування і випікання

1. Змастити деко олією або маслом.

2. Викласти на нього шматки тіста.

3. Кожен шматочок змастити соусом.

4. Додати начинку: салямі, перець, кукурудзу, тертий сир.

Випікати у духовці при температурі 180°C приблизно 20 хвилин.

Перед подачею піцу можна трохи остудити і насолоджуватися справжнім домашнім делікатесом, приготовленим власними руками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #піца на листковому тісті #піца з салямі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення