Холодними осінніми вечорами дуже хочеться теплих барв, запашних ароматів і простих, корисних страв. Буряковий салат із апельсинами - саме такий: яскравий, соковитий і неймовірно ароматний.
Він поєднує насолоду стиглого буряка з цитрусовою свіжістю, нагадуючи, що навіть у прохолодну пору року тарілка може бути сонячною, пише 0342.ua
До того ж, салат надзвичайно простий у приготуванні, тож вдасться навіть початківцям у кулінарії.
Як приготувати осінній буряково-апельсиновий салат
Інгредієнти:
- 2 середні буряки (варені або запечені)
- 1-2 солодкі апельсини
- Жменя волоських горіхів або мигдалю
- Трошки зелені (руколи, шпинату або м’яти)
- Оливкова олія
- Лимонний сік або яблучний оцет
- Трішки меду (за бажанням)
- Сіль і мелений перець