Як гуцули сир варять. Фантастичні фото із Карпат. ФОТО

У Карпатах кожен знайде  цікаве місце для себе. Комусь припадуть до смаку облаштовані курорти, а хтось - шукає у високогір'ї гуцульську автентику.

Фоторепортаж із життя карпатських вівчарів оприлюднила у мережі жителька Івано-Франківщини  Дана Слюзар.

" Життя вівчарів - незнане для нас і буденне для них - як окремий світ. З липня по вересень між горбів, коней, вівців, корів і румунських вівчарок, з самісінького ранечку і до пізнього вечора невтомно чаклувати над створенням бринзи, будзу і інших сирних лігумінів, бо така робота. І відмахуватись або стримано розповідати допитливим туристам "шо то за баняки такі", "скільки тута живете" і "як сир робиться", - пише Дана Слюзар. - Але хоч трошки особисто зазирнути за межі того світу - великий кайф мені, бо то "життє гУцулів, дєтинко".

Дана - журналіст за професією, і мандрівниця - за покликанням. Свої знання і унікальні відчуття передає на фото.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку