• Головна
  • Шоколадний бісквіт та хмарковий крем: рецепт популярного дитячого тістечка "Кіндер"
12:26, 27 листопада

Шоколадний бісквіт та хмарковий крем: рецепт популярного дитячого тістечка "Кіндер"

Домашній торт, як "Кіндер", фото: ілюстративне

Домашній торт, як "Кіндер", фото: ілюстративне

Домашні десерти завжди мають особливий смак, а коли йдеться про тістечко, знайоме з дитинства, - магія подвоюється. “Кіндер Молочна скибочка” - це саме той рецепт, який поєднує ніжний шоколадний бісквіт та легкий молочний крем. Готується просто, виглядає красиво, а смакує як магазинний варіант, тільки значно натуральніше. Ось покроковий спосіб приготування, який точно вдасться навіть тим, хто вперше береться за подібні десерти.

Інгредієнти

Бісквіт:

  • 4 яйця
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 80 г цукру
  • 100 г борошна
  • 15 г какао (близько 2 ст. л.)
  • 6 г розпушувача (1 ч. л.)
  • 20 г меду (за умови відсутності алергії)
  • 20 г молока
  • 100 г рослинної олії

Крем:

  • 15 г желатину + 100 мл молока
  • 250 мл дуже холодних вершків (33–36%)
  • 150 г крем-сиру / грецького йогурту / сметани 20%+ або маскарпоне
  • 100 г невареного згущеного молока
  • 10 г цукрової пудри

Приготування

1. Заливаємо желатин холодним молоком і залишаємо набухати. Деко застеляємо пергаментом і розігріваємо духовку до 170°C.

2. Для бісквіту змішуємо всі сухі інгредієнти, крім цукру. В окремій мисці збиваємо яйця з цукром та ванільним цукром до пишної світлої маси. Додаємо молоко, теплий мед, олію, а потім частинами всипаємо суху суміш і акуратно вимішуємо лопаткою.

3. Виливаємо тісто на деко, розрівнюємо і випікаємо 25 хвилин при 170°C. Після випікання перекладаємо бісквіт остигати.

4. Для крему збиваємо холодні вершки з цукровою пудрою до стійких піків. Додаємо крем-сир або маскарпоне та згущене молоко. Набряклий желатин розтоплюємо і тонкою цівкою вливаємо в крем, перемішуючи на низькій швидкості.

5. Остиглий бісквіт розрізаємо на дві рівні частини та обрізаємо краї. У форму, застелену пергаментом, викладаємо перший корж, наносимо крем і накриваємо другим.

6. Ставимо в холодильник принаймні на 4 години (краще на ніч). Перед подаванням нарізаємо на порційні тістечка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#торт як Кіндер #рецепти випічки #Кіндер #скибочки #вершки #інгредієнти #цукор #десерт #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення