• Головна
  • Як приготувати ідеальний гарбузовий крем-суп з карі вдома
14:03, 1 жовтня

Як приготувати ідеальний гарбузовий крем-суп з карі вдома

Гарбузовий крем-суп, фото: ілюстративне, з відкритих джерел

Гарбузовий крем-суп, фото: ілюстративне, з відкритих джерел

Осінь - пора теплих пледів, ароматних напоїв і ситних страв, які не лише смакують, а й дарують тепло. Ідеальним варіантом для прохолодного вечора стане гарбузовий крем-суп з карі. Його ніжна текстура, насичений смак і легка пряність роблять страву ідеальною для сімейної вечері.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 600 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Олія для смаження - 2 ст. л.
  • Овочевий бульйон або вода - 700 мл
  • Кокосове молоко - 150 мл
  • Порошок карі - 1 ч. л.
  • Сіль, перець - за смаком
  • Зелень для подачі

Приготування

Підготовка овочів:

Гарбуз очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками. Цибулю та моркву поріжте дрібно, часник подрібніть.

Обсмажування:

У каструлі розігрійте олію, обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та часник, готуйте ще кілька хвилин.

Додавання гарбуза:

Покладіть кубики гарбуза, обсмажуйте 5 хвилин, потім посипте карі та ретельно перемішайте.

Варка:

Влийте бульйон або воду, доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні 15–20 хвилин, поки гарбуз не стане м’яким.

Пюрування:

Використайте блендер, щоб перетворити суп на однорідний крем.

Фінальний штрих:

Додайте кокосове молоко, сіль і перець за смаком, перемішайте та трохи прогрійте.

Подача:

Розлийте по тарілках, прикрасьте зеленню і подавайте гарячим.

Поради

Для гострішого смаку додайте щіпку червоного перцю.

Якщо хочете кремовіший суп, використайте більше кокосового молока або трохи вершків.

Подавайте з хрустким хлібом або грінками - це додасть страві затишку та ситості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення